HTML

Köszönjük

Friss topikok

Köszönjük meg egy gátlástalan törtetőnek

2013.03.13. 14:30 solesz

Jónapot ex-prime!

Köszönjük,  hogy őszinte voltál és kimondtad, amit már régóta sejtettünk. És fenntartás nélkül elhiszem neked, hogy amit mondtál nem csak rólatok szólt. Kár, hogy sokan csak rátok vonatkoztatva értelmezik.

Köszönjük, hogy határozottan, egyértelműen szóltál hozzánk, nem felejtjük a fontoskodó ábrázatodat, amellyel nyomatékosítottad az amúgy nyomatéktalan szavaidat. A szavakat ugyanis a tettek nyomatékosítják, azok tettek, melyek már megtörténtek és nem azok a tettek, amelyeket csak ígérnek.

Mindig is tudtuk, hogy másképp beszélsz otthon, a tieid között és másképp hozzánk. Kettős beszéd volt ez, amott bevallottál és feltüzeltél, emitt hazudoztál és flegmáztál. Aki akar elmegy. És te tudtad, hogy csak csekély "két lépésig" látsz előre, és tudtad, hogy "reggel 7-től éjfélig" is a dolgok csak egy részét tudod elvégezni. De te ottmaradtál. Mert kormányozni "fantasztikus érzés". Előretörtél, gátlástalanul, gonoszul. Mert nem csak a patás ördög gonosz, de a erőtlen miniszterelnök is.

Sajnáljuk, hogy jellemed nem volt politikusi. De nagyon emberinek tűntél, amikor könnyeket ejtettél a kamerák előtt. Jelentkezhetnél az RTL Klubos amatőr színészekkel futó sorozatba. Tényleg kár, hogy a nemzet csepűrágója ripacs módon brillírozott csupán. Legalább valahol lettek volna sikerek.

Köszönjük, hogy kitartottál. Akkor, amikor már saját erőidnek is gátja voltál, te ott maradtál. Hogy mennyire jó politikus vagy, azt már előbb lesajnáltuk, de hogy mennyire gyenge taktikai játékos is, azt csak most sajnáljuk le. Feláldoztad a pártodat - melyet ügyesnek indult, ám bajosan végződő katapultálásod (lásd DK) közben, hátrafelé még leszartál - mert valakik nem értettek veled egyet. Ha ezt az oviban, a 4-es nyuszicsoportban játszod el a többi helyes kispofával, akkor aznap az arcodba nyomják a vajas kenyeret. De ennek itt és most azonban nagyon nagy ára volt. A felheccelt tömeget az akkori ellenzék ügyesen felhasználta. Továbbá kiszabadult a palackba zárt miép is. Azt ígérted, hogy jobb napokat hozol el, de csak jobbik napokat láttunk meg. A pártod olyan mélységekbe süllyedt erkölcsileg, humán anyagilag és támogatottságban, hogy azt már annak a "szarnak" sem nevezném, ahonnan korábban már egyszer "visszahoztátok a kormányzást".

Köszönjük, hogy kiálltál a partvonalra. Ott a helyed. Furcsa téged látni kis termekben, görnyed hátú ráncos arcok között. Nem hiheted, hogy a jövő előtt állsz. Vajon mit hiszel? Hogy elérkeztél a "modern baloldalra"? Ebből fogsz tényleg "könyveket írni"? Vagy csak a finanszírozási küszöbre játszol?

Köszönjük, de többet ne rabold az emberek idejét:

  • elsősorban azért ne, mert egy beszédet rosszkor mondtál rossz helyen, majd nem találtál magadnak jobb helyet.
  • másodsorban azért ne, mert amennyi jót akartál, annyi rosszat tettél.
  • harmadsorban azért ne, mert része vagy annak a múltnak - a baloldalon azt éneklik: amit végképp eltörölni kell.

(az idézőjelek között idézetek vannak egy fontos, őszinte beszédből)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://koszonjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr355131203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása